Rejseguiden

Undgå julestress i december med en miniferie

Selvom meningen med december, er en hyggelig måned med tid til at være sammen med familien, er der desværre mange, som oplever december som en stresset måned. Der er heldigvis råd for, hvordan du kan undgå for meget julestress i december. En af de bedste måder, er ved at tage på miniferie.

Miniferie før eller efter jul

For at undgå julestress i december, kan du tage på miniferie enten før eller efter jul. Det er nok ikke ideelt med en miniferie lige i december, da det er her der er meget at nå. Men du kan fx tage på miniferie i november eller januar.

Med en miniferie, inden december, får du et afbræk fra hverdagen, inden den travle måned rammer. På den måde har du mulighed for at lade op og samle energi inden december.

Med en miniferie efter december, har du noget at se frem til. I december kan du selvfølgelig gå og glæde dig til juleaften og de kommende juledage med familien. Men det er også rart at kunne lede tankerne over på afslappende dage, hvor der ikke skal tænkes på arrangering af julefrokoster og andre juleting. Hvis du tager på ferie efter jul, får du også en god mulighed for at komme af med julestressen – den er nemlig ikke altid lige nem at slippe igen.

 

Forskellige former for miniferie

Du kan tage på forskellige former for miniferier, alt efter hvordan du slapper bedst af. Nedenfor kan du se 3 eksempler:

 

Aktiv skiferie

En af de bedste ferier at tage på, hvis du har brug for at få tankerne væk fra hverdagen er en aktiv ferie. Og her i vinterperioden er en skiferie selvfølgelig mest oplagt. Når vi er aktive, har vi nemmere ved at slippe de bekymrende tanker fra hverdagen, og det er derfor perfekt for at slippe julestressen.

 

Afslappende hygge i Danmark

Hvis du er mere til hygge i Danmark, kan du tage en lille ferie herhjemme. Du kan lege et sommerhus, hvor du kan slappe af med familien eller kæresten. Nogle kan bedst slappe af, når de er hjemme i Danmark, fordi der så ikke er nye indtryk hele tiden, som når vi er i andre lande. Med en miniferie herhjemme, kan du derfor få afslappende hygge.

 

Nye oplevelser med en byferie

En tredje mulighed er at tage på byferie. En byferie er perfekt til dig, der elsker nye oplevelser. I de fleste storbyer er der spændende seværdigheder og gode restauranter, hvor du kan få en god ferie væk fra hverdagens pligter.

 

Andre måder at undgå julestress

En miniferie er selvfølgelig ikke den eneste måde, hvorpå du kan undgå julesres. Der findes også andre gode måder.

Noget du fx kan gøre er at sørge for at have en liste med alle dem, som du skal købe gave til, så du ikke mister overblikket. Samtidig er det også en fordel at begynde tidligt på julegaverne. De fleste butikker har slået dørene op for julehandelen, så du kan roligt begynde dine juleindkøb nu.

Du kan også overveje at købe et par julegaver over nettet for at spare tid. Du kan fx finde lækkert sengelinned, flotte duge, elektronik samt alt andet du kan forestille dig at give i gave på nettet. Du kan fx kigge på denne webshop der blandt andet sælger lækkert sengetøj og flotte dækkeservietter.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.