Rejseguiden

Top 5 rejsedestinationer for kaffeelskeren

En kaffe er ikke bare en kop kaffe. Der er stor forskel på løbetiden, hvordan bønnen er blevet ristet og hvorfra i verden den kommer fra.

Det er efterhånden blevet mere almindeligt at tage på gourmet rejser, hvor man rejser til en by for at opleve exceptionel god mad.

Det er dog meget mindre udbredt at planlægge sin rejse efter at besøge et land, der producerer super god kaffe. Det er ærgerligt, da de mest kaffeproducerende lande også har fantastiske natur og kulturoplevelser.

For at give dig inspiration til, hvor du skal rejse hen, hvis du er en rigtig kaffeelsker, så har vi her lavet en top 5 over de bedste kaffeproducerende lande at besøge.

5. Costa Rica

Det femtebedste land at besøge, hvis du er en kaffeelsker er Costa Rica. Costa Rica er ikke et af de mest kendte kaffeproducerende lande. Det har dog intet med kvaliteten at gøre, fordi kaffen der bliver produceret i Costa Ricas frodige bjergområder er fuldstændig sublim.

Udover kaffen er god, så er landet et fantastisk sted at besøge, hvis du er til strand og natur oplevelser. Landets kyster der ligger ud mod Stillehavet danner rammer for nogle fantastiske surfer oplevelser.  Landet er placeret mellem 2 tektoniske plader, hvilket har skabt nogle flotte bjergområder og vulkanen La Fortuna, der indtil 2010 var aktiv.

 

4. Columbia

Det fjerdebedste land at besøge, hvis du er en kaffeelsker er Columbia. Columbia er blevet meget mere roligt i løbet af de seneste år, og man kan i dag sikkert besøge landet. Landet har nogle enormt store skovområder og høje bjerge, som skaber en unik dynamik i landskabet.

Landet er perfekt til folk der gerne vil opleve den autentiske Sydamerikanske kultur og nogle af de største kaffeplantager i verden.

 

3. Honduras

Det tredjebedste land at besøge, hvis du er en kaffeelsker er Honduras. Honduras er en af verdens perler der endnu ikke er blevet invaderet alt for meget af turister. Det er mærkeligt da der er de mest fantastiske tropiske strande, dyrerige jungler og ideelle forhold for at gro kaffebønner.

Kaffebønnerne har en speciel sødme fra disse egne, som du i Danmark primært kan købe på kaffehjemmesider som denne.

Hvis du skal opleve landet bedst, så er det bedre at bruge et rejseselskab, da det giver mulighed for at se alle de forskellige seværdigheder.

 

2. Kenya

Det andenbedste land at besøge, hvis du er en kaffeelsker er Kenya. Kenya giver dig en fantastisk måde at kombinere safari og et besøg på en af de lokale kaffefarme.

Kenya er et af de lande flest turister besøger når de skal på safari, fordi du næsten er sikker på at se løver, giraffer, næsehorn, elefanter og leoparder på din tur.

 

1. Brasilien 

Det bedste land at besøge, hvis du er en kaffeelsker er Brasilien. Brasilien er et af de mest kendte lande i verden, for deres produktion af kaffe.

Det der gør Brasilien til et specielt sted er, at du kan komme ud at besøge mange af kaffefarmene, hvor du kan se, hvordan de lokale producerer og rister deres kaffebønner.

Udover den gode kaffe, så er Brasilien et fantastisk land at besøge, hvor du både kan opleve lange strande, utroligt gæstfrie mennesker og deres kultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *