Rejseguiden

Tips: Sådan bliver du klar til rejsen

Flere og flere danskere ynder at rejse; og nu rejser man ikke kun på ferie om sommeren. Nej, grænsen mellem høj- og lavsæson er udvisket, for danskerne rejser faktisk på ferie hele året rundt. Rejseglæden er altså stor i det lille land.

Det er skønt, at danskerne er blevet mere rejselystne. Måske hænger det sammen med, at det er blevet lettere at rejse. Vi kan komme fra A til B hurtigere, mere bekvemt og billigere end før i tiden. At det er blevet nemmere at rejse afspejler sig dog ikke i forberedelserne til rejsen – for de er egentlig ikke blevet nemmere i takt med, at rejseglæden er steget. Vil du gøre forberedelserne til ferien nemmere, så du kan blive helt klar til ferien? Så læs med her, hvor du får nogle tips og gode råd til, hvordan du kan blive helt klar til rejsen.

Lav en pakkeliste i god tid

Inden du skal rejse, er det af flere grunde en rigtig god ide at lave en pakkeliste. Først og fremmest fungerer en pakkeliste som en huskeliste, så du ikke glemmer noget til din rejse, og derfor er det altså helt lavpraktisk en god ide at lave en pakkeliste. Det kan dog også skabe mere ro i dit sind at lave en pakkeliste, fordi du så føler dig meget bedre forberedt til rejsen. Du kan således rejse afsted på ferie med ro i maven. Du kan for eksempel lave en pakkeliste på din mobiltelefon, så du altid kan skrive noget nyt på listen, hvis du kommer i tanke om noget, du skal huske – også når du er på farten. På din pakkeliste skal du for eksempel skrive: Tøj, sko, rejsedokumenter, medicin, håndklæder, solcreme, solbriller, underholdning – og alt det andet, du kommer i tanke om inden afgang.

Dagen inden afrejse: Vælg de nemme løsninger

Mange har brug for at forberede sig mentalt på en rejse – også selvom rejsen er noget, man har glædet sig til i lang tid. Der er meget spænding forbundet med at skulle rejse, og derfor er det også en rigtig god ide, at du slapper af dagen inden afrejse. Brug dagen på at få styr på det sidste, der skal pakkes i kufferten, ryd op i køleskabet og gør rent, så du kommer hjem til et indbydende hjem. Når det praktiske er klaret, skal du ikke tænke mere over det, når du er taget afsted – og derfor er det rigtig dejligt at få styr på. Vælg de nemme løsninger og bestil aftensmaden ude. Spis en pizza Hillerød, Rødovre, Herning, Horsens – ja, pizzaer kan bestilles i alle byer, og alle kan altså bestille en pizza dagen inden afrejse. Bestil for eksempel her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *