Rejseguiden

Tag på en aktiv ferie til Frankrig og få én på opleveren

Sol og sommer er på vej, men mange gange før er vi blevet snydt af den danske sommer. Derfor søger mange danskere mod Sydeuropa i sommermånederne, for det første for at få en masse sol og varme, og være sikker på at det godt vejr, derudover vil mange i deres ferie gerne ud at opleve noget spændende og anderledes end de er vant til at se og derfor går ferien gerne ud af landet.

Er man til aktiv ferie, hvor der gerne skal ske en smule kan en tur til Frankrig være en rigtig god ide. I Frankrig finder du masser af forskellige muligheder for aktive ferier, nærmest ligegyldigt hvilken form for aktivitet du finder interessant.

Cykelferie

Mange forbinder nok Frankrig med Cykling, og med god grund. Hver sommer ligger Tour de France rytterne mange kræfter på de franske landeveje i det 3 uger lange cykelløb.

Derfor er der også mange cykelentusiaster og motionister der valfarter til Frankrig hvor især alperne og til dels og pyrenæerne er populære cykelmål. Her er der nemlig alle de kendte bjerge man har set de professionelle ryttere kæmpe sig op af i mange år, der kan nævnes bjerge som Alpe d’Huez, Hautacam, Col du Galibier, Mont Ventoux og mange, mange andre.

Frankrig byder på smuk natur

Frankrig yder rigtig smuk natur, så er du mere til løb eller vandreture kan du også finde rigtig mange gode muligheder i det franske. Snup et par New Balance sko på og løb i Paris gader, eller langs Rhinen. Her kan du få en masse flotte indtryk mens du får dyrket motion på bedste vis.

Er du til vandreture i naturen yder de mange bjerge også rigtig gode udfordringer. Derudover er Frankrig rig på skove, hvor der er anlagt ruter i. Franskmændene er glade for at vandre og det kan du udnytte ved at besøge mange af de rigtig flotte skove med anlagte stier. Snør et par Ecco sko på, som er de bedste vandresko jeg kender og begi dig ud i den Franske natur og få en på opleveren.

River rafting er en anderledes spænende aktivitet

En lidt anderledes aktivitet som man kan forsøge sig med, mens man er i Frankrig kan være rafting. Frankrig har mange hurtigt løbende floder og det gør at du kan forsøge dig med river rafting. Er du til masser af action og er ikke bange for at blive lidt våd, kan det være en super fed aktivitet som du nok skal blive bidt af, når du først har prøvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *