Rejseguiden

Storslående rejser til Island

Når du rejser til Island er du sikker på, at få masser spændende og unikke oplevelser. Ørene ligger i det nordlige Atlanterhav, lige der hvor det møder Ishavet. Denne unikke beliggenhed giver en utrolig flot natur, hvor du kan få enestående oplevelser.

Man siger at Island er landskabernes land, sikkert fordi der er smukt uanset hvor på Island du rejser. Island byder på varme kilder, ståslående vulkaner, sprudlende gejser og meget andet. Du kan nyde midnatssolens varme, mens du afslappet nyder udsigten til det vilde Atlanterhav eller bade i den heldbredende Blå lagune. Naturlige oplevelser er uundgåelige på dine Island rejser -Vil du afsted kan du læse mere på denne side.

Historisk kultur arv

nordlys island

Når du rejser rundt på Island, kan du ikke undgå at støde på den lange og spændende kulturarv, der stammer helt tilbage fra vikingetiden. Vikingerne bosatte sig i det rå, men flotte land, hvor de byggede gårde og drog på togt ud fra. I dag kan du stadig se sporene af de verdensberømte vikinger rundt omkring på øerne.

Når du rejser til Island vil du møde en gæstfri og imødekommende befolkning. Som følge af Islands afsondrede beliggenhed, har den islandske befolkning forsmået at fastholde mange unikke kulturtraditioner, som du kan opleve. Disse traditioner byder blandt andet på Thorrablot, hvor islændingene mødes omkring traditionelt mad som hákarl (råddent hajkød), svið (kogt fårehjerne) og blóðmör (størknet fåre blod svøbt i en vædder mave).

Reykjavik – Kultur hovedstaden

Din rejse til Island er ikke komplet uden et besøg i den pulserende og moderne by Reykjavik. Med en befolkning på 120,00 er Reykjavik både lille og stor på samme tid. Reykjavik har er kendt for sin kunst og litteratur. På din tur rundt i byen vil du møde gallerier og museer i verdensklasse. Reykjavik er udpeget som en UNESCO by for litteratur og på grund af Islands litterære arv helt fra de kendte islandske sagaer til moderne nordisk litteratur.

Island har så meget at byde på, så man kan godt forstå hvorfor Islandsrejser er så populære.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.