Rejseguiden

Sådan kommer du billigt afsted med en afbudsrejse

Mange udelukker at tage på solferie i udlandet, da det er for dyrt, men hvad nu hvis man kunne komme billigt afsted? Her vil en afbudsrejse ofte være en god løsning, og her får du gode råd til, hvordan man på den bedste måde kan komme afsted, og spare mange penge.

Gode råd når du kigger på afbudsrejse

kretas bjerge i baggrunden

Først og fremmest er det en god idé at søge mange forskellige steder på internettet, og at søge mange destinationer. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved hjælp af en søgemaskine, hvor man hurtigt får et overblik over, hvilke muligheder der er, priser, m.m. Man kan både søge på forskellige afrejsedatoer, destinationer og længder på rejsen.

Hvis man ikke går så højt op i destinationen kan man også blot søge på den laveste pris og datoen, og på den måde få inspiration til, hvor rejsen kunne gå hen. Hovedreglen er, at hvis man kan rejse når ingen andre normalt gør det, eller med kort varsel, vil man have mulighed for at finde de bedste priser.

I 2015 har du kunnet finde rejser til især Tyrkiet, Grækenland og Egypten til meget billige priser. Da krisen var værst i Grækenland og det halve Europa frygtede en snarligt kommende recession var det muligt at få afbrudsrejser ned til halvandet tusinde kroner for en god uge med fly og ophold. Dét er billigt.

Man kan også overveje at rejse fra en anden lufthavn end den nærmeste, da der kan være mange penge at spare her. De store lufthavne har for det meste de billigste afgange, da det er lettere at disponere over flyene her. Med en uspecifik rejse tager man en chance, da man ikke ved hvor man havner, eller om det bliver på et lille lokalt hotel eller et kæmpe 4-stjernet, men hvis man ingen krav har kan det være en god løsning.

Et andet godt råd er at undgå de mest populære rejsemål, da der er stor efterspørgsel her, og det presser priserne i vejret. Måske er det også lidt sjovere at tage et sted hen, der ikke er så kendt, og man kan blive overrasket over alle de fantastiske steder der findes derude.

Er budgettet ikke så stort i år? Du kan komme afsted på en afbudsrejse for få tusinde kroner. Er det nødvendigt kan du låne til beløbet her og nu og betale af over de kommende par måneder. Se dine muligheder for at optage et lån hos XCSE.dk.

Afbudsrejse eller gør-det-selv tur?

Hvis man gerne vil have frie hænder til at sammensætte turen, så kan man også lade værre med at købe en pakkerejse, men derimod selv finde fly, hotel, osv. Det er især en fordel, hvis man ønsker besøge mere end én destination.

I nogle tilfælde kan man stadig købe charterturen, og så blot vælge flybilletten fra, så man står for denne del selv. Hvis man selv planlægger turen er man dog ikke dækket af Rejsegarantifonden, og man vil f.eks. ikke have adgang til rejserguider under ens ophold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *