Rejseguiden

Rejs billigere med afbudsrejser

Drømmen om sol, varme og stand er en drøm, som mange danskere deler. Desværre må vi ofte se os skuffede af det danske sommervejr, som mildest talt kan være lunefuldt.

Hvis man bor i Danmark, kan man oftest kun få garanti for sol, når man rejser sydpå. Desværre kan det nemt blive dyrt at rejse, hvis man køber rejsen til fuld pris.

Det billige valg

Afbudsrejser er det billige valg, når du skal på ferie. I modsætning til hvad navnet antyder, så er der imidlertid sjælden tale om, at grunden til den lave pris er et afbud. Mange afbudsrejser er i virkeligheden blot de sidste par pladser på et rejsehold, som skal sælges inden rejsen finder sted. Derfor kan du også ofte købe en afbudsrejse et par uger før rejsen finder sted.

Chancen for at finde en billig afbudsrejse øges yderligere, hvis du har mulighed for at rejse udenfor skolens ferier. Ferier i denne periode er ofte meget eftertragtede, hvilket betyder, at prisen også er væsentligt højere. Du vil opdage en markant forandring i prisen, hvis du kan rejsen i ugerne inden eller efter skoleferien.

Afbudsrejser er med andre ord den billigste måde at komme på ferie. Ofte kræver det bare lidt fleksibilitet i forhold til destination og hotel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *