Rejseguiden

Plads til intimitet på ferien

Der er typisk mange par, der har mere sex når de er på ferie. Dette skyldes ikke at det er ringere sex da har der hjemme end på ferien, men fordi at der bliver forbundet noget romantik og spændthed ved at være på ferie med sin kæreste.

Mange synes det er frækt og spændende at være sammen forskellige og nye steder.

Og det er især pigerne der typisk har høje forventninger om romantik når de er på ferie med deres kæreste. I en travl hverdage er det ikke altid sexlivet bliver prioriteret højest, da man har mange ting man skal tænke på og ordne i løbet af en dag, og derfor er energi niveauet typisk lavere end når man er på ferie.

På ferien handler det typisk om at nyde hinanden og fejre kærligheden til hinanden, og man behøver ikke bekymre sig om at vaske tøj, lave mad osv. – der er simpelthen plads til mere intimitet.

Spies Rejser ved, hvad ferier kan gøre ved os og lavede for et år siden denne sjove video:

At dyrke sex på ferien kan også have noget at gøre med, hvilke rammer man befinder sig i. Fx er der mange, der er mere sammen om sommeren, når det er varmt og man er glade. Solen og varmen giver mere energi.

Så hvis man er rejst til et varmt sted og har det godt kan lysten blive forøget, og har man kigget på letpåklædte mennesker på stranden, kunne dette være endnu en faktorer, der gør at man har en større lyst.

Derudover er der også mange par, der nyder at dyrke sex på et hotel fordi det er spændende (på samme måde som sexlegetøj er det) og fordi de mener at de bedre kan tillade sig at være ligeglad med at grisse. Derved er der også mange, der eksperimentere mere på et hotelværelse fx med flødeskum eller olier uden at bekymre sig om senge linnedet, som de måske ville gøre der hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *