Rejseguiden

Must-sees på din tur til Australien

Australien er på mange menneskers bucketlist. Og det forstår vi i den grad! Australien har alt, hvad man kan drømme om! Vi guider dig til tre destinationer, som du bør lægge vejen forbi til din tur til Australien.

Sydney

Sydney er Australien største by og er desuden hovedstaden i delstaten ”New South Wales”. Sydney er et absolut mustsee på din rejse til Australien. I Sydney kan man det hele. På en glohed dag kan man tage på Bondi Beach, som flere gange er blevet kåret til verdens bedste strand. Hvis du ønsker at være aktiv på din ferie, er Blue Mountains en oplagt mulighed. Blue Mountains ligger omkring to timers togkørsel fra Sydneys centrum. Her kan man opleve en nationalpark i verdensklasse. Hvis du blot ønsker at opsluge stemningen og spise lækker mad, er Sydney ligeledes en destination for dig.

Melbourne

Melbourne er hovedstaden i delstaten ”Victoria” og er dertil Australiens næststørste by. Mens Sydney har flotte bygninger, er Melbourne hyggeligere. I Melbourne har man ikke samme mulighed for at tage på stranden og bade på en varm dag, men til gengæld kan man så meget andet. Der er et hav af historiske bygninger og parker at besøge. Bydelen Fitzroy skal man lægge vejen forbi. Her er der masser af hyggelige cafeer, hvor man kan nyde en lækker (og billig!) kop kaffe eller nyde et lækkert måltid mad.

Byron Bay

Byron Bay er er lille surfer by. Der er egentlig ikke så meget at se i Byron Bay, men byen er alligevel værd at slå vejen forbi. Byron Bay er den hyggeligste lille by, hvor stemningen er helt unik. Folk render rundt i barmave og ingen sko og slentre rundt, som om de ingenting skal nå. Byron Bay har ligeledes en af de flotteste sandstrande i Australien, hvor mange nyder at surfe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.