Rejseguiden

Hold ferien i Danmark

Det er dejligt at tage ud og opleve det danske land, der findes utallige ting der er værd at se, som vi danskere ikke lader forsvinde ud i glemslen men det kan være en fantastisk ting at bruge sin ferie på at se Danmark. Hvis du er fra København, kan det være en fantastisk oplevelse at opleve Jylland og omvendt.

Oplev Jylland

Et af Danmarks mest interessante naturfænomener findes syd for Skagen, hvor Råbjerg Mile ligger, som er Europas største vandreklit. Det er Danmarks svar på en ørken, hvor der klitten kan være op til 35 meter høj og dækker et område på ca. 2 kvadratkilometer. Bag klitten, som blev dannet for 3000 år siden, er det muligt at sige hele vandreklittens tilbagelagte rute som strækker sig helt ud til Skagerrak. Derudover findes der et utal af andre ting at opleve i Jylland, det kan f.eks. være ”kunsten” eller Nationalpark Thy.

Et andet sted der er værd at se i Jylland, er Himmelbjerget, som er et 147 meters højdedrag, hvor der er en fantastisk udsigt over et imponerende landskab, som St. St. Blicher har i øvrigt brugt dette udflugtssted til sine folkemøder i 30’erne. Så kan hele familien få brændt nogle kalorier så der er lagt op til at finde et fantastisk spisested om aftenen.

Oplev Sjælland

Der findes et utal af seværdigheder på Sjælland som på Jylland, men cisternerne på Frederiksberg er en helt unik oplevelse. Det er udstillingssted der er lavet i et tidligere vandreservoir under Søndermarken som danner fantastiske rammer for smukke kunstudstillinger og events som tager udgangspunkt i klima og arkitektur.

Ude på Refshaleøen ligger de store gamle B&W haller, som er blevet forvandlet til et fantastisk aktivitetsrum. Hallerne er blevet forvandlet til et af verdens højeste High Roping, som involverer at klatre i reb i enorme højder i disse haller. Der er et utal forskellige aktiviteter som er fordelt på 4 forskellige baner, som danner rammerne for at familien kan have en fantastisk oplevelse for alle børn over 16.

Smag på det danske land

Om det er familien, et par eller nogle venner der er ude og opleve Danmark, kan det være en super god idé også at få spise ude på nogle fantastiske restauranter. De fleste oplever at de bliver udkørte efter en dag med oplevelser og det kan dog være nemt at vælge den nemme løsning og bestille nogle pizzaer men der er nu hjælp at hente, hvis du gerne vil spise på gode restauranter som var det en billig restaurant. Når du er på ferie, kan det være svært at finde gode spisesteder, ofte bliver det bare et sted i nærheden af det sted i overnatter.

Hvis du vil have hjælp til at finde en godt og billigt spise sted, klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *