Rejseguiden

Glemmer du ofte ting når du pakker? Her er din pakkeliste til næste ferie

Hvis du har stået i situationen hvor du enten har glemt dit pas, underbukser eller andre essentielle ting får du her en guide til hvad du skal huske. Herudover får du også forslag til andre gode ting der vil gøre din rejse bedre. Så læs med hvis du gerne vil have styr på kufferten til din næste rejse.

De essentielle ting du aldrig må glemme

Der er nogle ting som du altid skal huske at have med ligegyldigt hvilket land du rejser til. Her får du oversigten over de essentielle ting og hvorfor de er vigtige.

Pas: Når du skal ud at rejse er passet den vigtigste ting at huske. Selvom det i dag som EU borger er muligt at rejse med et billede ID i resten af Europa, er det stadigt klart lettest at have dit pas med.

Undertøj: Ligegyldigt hvilken ferie du skal på, er det både dejligt og nødvendigt at have rent undertøj.

Sokker: Når det er sommer og du skal på strandferie er det måske ikke ligeså vigtigt, men det er altid godt at have ekstra sokker med.

Tøj: Husk at have både lange bukser, short, trøjer, skjorter, kjoler og hvad du ellers skal bruge. Hvis det er en badeferie så husk badetøjet.

Toilettaske: Husk din tandbørste, tandpasta, hårprodukter og hvad du ellers bruger til at holde dig ren og flot.

Penge: Husk at have 2 kreditkort med på din rejse, da de fleste har loft på hvor mange penge de kan bruge på hvert kort. Du undgår derved at stå i et fremmed land uden penge, hvilket kan ødelægge feriestemningen.

Opladere: Husk diverse opladere til alt din elektronik. Hvis du er i et land med andre stikkontakter, så husk en universal stikdøse.

 

De ting der er gode at have med

Denne liste er over ting du godt kan klare dig uden, men som gør din ferie bedre hvis du husker dem.

Høretelefoner: Et par gode høretelefoner er altid gode at have med, så du slipper for de billige man får i flyet, eller larmen andre steder.

Sovemaske: En sovemaske som denne gør det muligt at sove de fleste steder, hvilket er en stor hjælp hvis du er på en længere rejse.

Strandhåndklæde: Hvis du skal på badeferie er dette en god ting, da du har et håndklæde til stranden og et til badeværelset

Bøger: En ferie giver ofte mulighed for at have mere tid til at læse, hvilket gør afslapning lidt bedre.

Solcreme: Selvom man kan købe solcreme mange steder er det godt at have med til de første dage i hvert fald.

Dermaroller: Når du får meget sol er det også vigtigt at passe på huden. En dermaroller gør din hud op til 200 gange mere modtagelig overfor de produkter du smøre den ind i. Du kan bl.a. købe den via dette link.

Solbriller: Hvis du skal ned i solen er det altid en god ting at have beskytte øjnene og for at se godt ud.

After sun creme: Efter en dag i solen, har huden brug for at blive fugtig igen, for at undgå at tørre ud. Her er en god aftersun creme en god ide.

 

Vigtigst af alt på listen her er at du husker det gode humør og husker at nyde din ferie.

Håber du husker alt og nyder din ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *