Rejseguiden

Giv andre muligheden for en unik ferie – lej din bolig ud

Kunne du godt tænke dig at give andre en spændende oplevelse, samtidig med at du tjener lidt penge, så er det faktisk muligt.

Selvfølgelig kræver det, at du har noget at byde på, og bor du i en storby, er det bestemt muligt for dig at få dit gæsteværelse lejet ud til folk, som gerne vil opleve livet i en dansk storby.

 

Airbnb

Dette er en app, som har haft vokseværk gennem den seneste tid, og det er ikke uden grund. Med denne app er det muligt for folk at finde billige overnatningsmuligheder, og appen bliver jævnligt brugt af folk, som gerne vil opleve nye dele af verden. Desuden bliver den også brugt hyppigt af de folk, der gerne vil leje et værelse ud for en skilling. Har du et gæsteværelse i dit hjem, som alligevel står tomt, kan du altid smide en annonce op på Airbnb. Måske er der nogen, som gerne vil betale for en overnatning eller to. Bor du i en af de danske storbyer, skulle det i hvert fald ikke blive et problem, eftersom der hyppigt kommer backpackers og andre turister forbi, som gerne vil opleve lidt mere af den danske kultur.

 

Lav et flot gæsteværelse

Hvis du har forhåbninger om at leje et værelse ud, er det vigtigt, at du gør det flot, så det måske kan trække flere besøgende forbi. Et fjernsyn, en god gæsteseng og lidt pynt, skal nok klare jobbet. Du behøver ikke at bruge alt for mange kræfter på værelset – jo, det må godt se lidt pænt ud og være komfortabelt, men i virkeligheden er backpackers og andre rejsende bare glade for, at de har et billigt sted at sove. Har du ikke en god gæsteseng, kan du klikke her og se nærmere på de mange forskellige muligheder, der er at finde.

 

Vær en god vært

På Airbnb er det muligt at give karakter til den person, som har udbudt værelset, og derfor skal du naturligvis gøre alt for, at du får en god karakter, så andre kan se, hvor godt det er hos dig. For at få den gode karakter kræver det et flot værelse, men ligeledes skal du være en god vært. Du må godt snakke med dine gæster, og hvis du er rigtig god, laver du en liste med steder, de kan besøge, når de er på besøg i den by, hvor du bor. De kommer for at opleve Danmark og vil derfor med sikkerhed sætte pris på, at du hjalp dem lidt på vej.

Kunne du tænke dig at give andre en god rejse, så kan du benytte ovenstående råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *