Rejseguiden

Fede lande, der er værd at bosætte sig i

De fleste dansker elsker at rejse. En uge eller to til udlandet en gang i mellem kan virkelig være tiltrængt i den ellers travle hverdag. Men hvorfor ikke overveje at gøre det mere permanent? I stedet for at tage afsted i kortere tid, er der også mange, som finder glæde i at flytte for at bosætte sig i udlandet. Det kan virke som en kæmpe omvæltning, og dertil kommer en masse beslutninger som hvor man overhovedet skal bo. Her kommer tre steder, der er skønne at bo, hvis du skulle overveje at tage skridtet og rejse væk fra Danmark.

Canada

Canadier er kendte for at være ekstremt venlige, og det er bestemt ikke bare en myte. Befolkningen i Canada er nemlig utrolige gæstfri. Dertil kommer det, at det kæmpe land byder på en helt unik natur og landskab, som ikke kan sammenlignes med andre steder. Dyrelivet er bestemt også noget, der adskiller sig fra Danmark, og du har rig mulighed for at opleve blandt andet bjørne i levende live.

Canada er et enormt land, og om du ønsker at bo i den engelsktalende del eller den fransktalende, er helt op til dig selv. Priserne minder meget om de danske, så her vil du ikke overordnet set kunne mærke en forskel.

Selvfølgelig er det noget af en beslutning bare sådan et flytte. Udover du skal finde et job og bolig i udlandet, så skal du også sælge din nuværende bolig i Danmark, hvis du ejer sådan en, kontakte en boligadvokat som denne og pakke hele dit liv sammen herhjemme – men der er ingen tvivl om, at du ikke kommer til at fortryde det.

Australien

Australien er et andet land, du bør overveje, hvis du går med tankerne om at hive teltpløkkerne op og flytte til det store udland.

Landet byder på et helt anderledes klima, natur, landskab og rige. Det kan derfor være en kæmpe oplevelse at tage hertil, fordi du virkelig kommer til at se nogle andre ting, end du ellers gør herhjemme. Hvis du ønsker at opleve kænguruer og koalaer – og ikke mindst varmere temperaturer samt en skøn befolkning – så er Australien bestemt et godt bud.

Thailand

Thailand byder på ekstremt mange fordele, når det kommer til at flytte dertil. Udover de ekstremt billige leveomkostninger, kommer også det gode vejr og lækre omgivelser. I Thailand er der mange feriesteder, som er meget attraktive at tage til – hvis du selv bor i Thailand, er alle disse steder kun et stenkast fra hvor du bor. Derudover kan du også opleve skønne temperaturer, så du hurtigt kan få skabt en god farve.

Også her er befolkningen meget venlige og gæstfrie, så du skal bestemt ikke være nervøs over dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.