Rejseguiden

Fantastiske Sydamerika har alt hvad hjertet begærer

Uanset om du er til pulserende storbyliv, hårde vandreture i en tætpakket regnskov eller til kridhvide sandstrande så langt øje rækker, så finder du det hele i på det sydligste amerikanske kontinent.  Mulighederne er uendelige, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvilke steder man skal besøge, hvis rejsen går til Sydamerika. Her får du nogle tips til, hvad man kan opleve, hvis rejsen går mod de sydlige himmelstrøg.

 

 

Praktiske foranstaltninger

Inden enhver afrejse er der altid nogle praktiske ting som skal være på plads. Er passet gyldigt?  Har du det rigtige tøj med i forhold til det vejr den pågældende rejsedestination tilbyder? Når turen går til det latinamerikanske kontinent, så er det ikke kun tøjet der skal være i orden. Nogle af lande har farlige insekter grundet det mere tropiske klima, så kan det være muligt at få malaria eller gul feber, hvis uheldet er ude. Derfor er det vigtigt at få de nødvendige vaccinationer, hvilket er muligt at få mere information om her.

Derudover er det altid en god idé at læse lidt op på, hvad der er værd at se i de forskellige lande inden man tager dertil, så man har en lille idé om hvad det er man gerne vil opleve.

 

Brasilien

Hvis turen går til Brasilien, så er der flere steder som man bare skal se. Heriblandt er der verdens største vandfald Iguazu, som ligger i grænselandet mellem Brasilien, Paraguay og Argentina. Iguazu får nemt Niagra Falls til at blegne og her er det muligt at komme helt tæt på, da man kan booke bådture hen til foden af vandfaldet. Derudover er Brasilien mest kendt for at have et smilende og imødekommende folkefærd, som ikke tager livet for seriøst.

I den forbindelse vil det være oplagt at besøge storbyen Rio de Janeiro, hvor de to verdens berømte strande Copacabana og Ipanema, samt kristus statuen, hvor der er en imponerende udsigt udover byen er en oplevelse i særklasse for de fleste besøgende.  Hvis man rejser til Brasilien først i februar, så vil det landet være et stort virvar af fest, farver og musik, da karnevalet husere i de fleste brasilianske byer, store som små.

 

Colombia

Colombia har en broget historie, hvor de i 70´erne og 80´erne var mest kendt for at producere store mængder af kokain ligesom narkobaroner styrede mange byer.  Sådan er det heldigvis ikke den dag i dag, hvor landet lidt efter lidt har fundet sig selv.

Colombia har mange fede seværdigheder, hvor der i hovedstaden Bogotá findes ”El museo del oro”,  hvor mange guldskatte er blevet udstillet.  I det nordlige Colombia ud til havet ligger Cartagena, hvor den caribiske brise giver stedet ideelle temperaturer. Dertil er der mange gamle kolonibygninger fra dengang Colombia hørte til det spanske kongerige. Her er blandt andet den store bymur, der var bygget med det formål at holde pirater ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *