Rejseguiden

Få styr på toilettasken før rejsen

Rigtig mange oplever ingen problemer, når de tager ud og rejse, og de vender hjem uden sygdomme eller andre lidelser overhovedet.

Der findes dog også nogle stykker, som rammes af forskellige ting, og det kan i større eller mindre grad ødelægge oplevelsen på ferien. Men hvad kan man egentlig gøre for, at man ikke bliver ramt af sygdomme, når man tager på ferie? Det kigger vi nærmere på her. Der findes nemlig både en forebyggende og en indgribende fase.

Forebyggende

Når du skal på ferie, findes der rigtig mange ting, du kan gøre for at undgå forskellige former for sygdomme. Først og fremmest bør du selvfølgelig være forberedt på den, du skal besøge. Skal du ned til et klima, som er ekstremt varmt, bør du selvfølgelig have forberedt dig på det hjemmefra. Det kan være, du har fået noget sol herhjemme, så du bedre kan klare det, eller måske har du taget andre forholdsregler.

Kosten kan også have meget at sige, og her er der selvfølgelig meget, man kan gøre forebyggende. Sørg for at du spiser dine vitaminer og mineraler, og at du får en varieret kost op til ferien. Hvis det ikke er tilfældet, kan det gå rigtig hurtigt, når du først får sat tænderne i noget dårlig mad på rejsen. Hvis du har vænnet din krop til en sund kost, vil den også være i stand til at modstå mere, hvis du pludselig forer den med en masse anderledes eller mindre sund mad.

Indgribende

Den indgribende fase handler selvfølgelig meget om temperament. De fleste vil gerne undgå, at de skal på hospitalet eller apoteket, når de er på ferie, for det kan både være ubehageligt og besværligt at bruge disse ting i udlandet. Ofte vil du også skulle bruge din sygeforsikring, hvis du bliver syg, og det vil generelt være en situation, som tager fokus fra din ellers dejlige ferie.

Der er dog mange ting, man kan gøre for at have lidt med hjemmefra, som formentlig kan tage det værste. Først og fremmest kan det være muligt at medbringeantibiotika af forskellige slags, så kan du hurtigt få skudt en halsbetændelse eller en anden form for infektion i kroppen ned. Derudover kan du selvfølgelig medbringe smertestillende af forskellig slags og en næsespray, som kan tage den værste forkølelse.

Derudover kan det også være en god idé at medbringe creme til hæmoride behandling. Hvis du tidligere har døjet med den slags, vil det være en fordel selv at have behandlingen klar, så du ikke først skal undersøges, før du kan komme i gang. Det er samtidig en noget mere behagelig både at gøre det på.

Vil du gerne læse mere om, hvordan du finder en god hæmoride behandling, kan du klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *