Rejseguiden

Er du til golfrejser? Vi har fundet 4 spændende destinationer

 

Hvad end I rejser med eller uden børn, så er der mange lækre muligheder indenfor golfrejser. Er I til voksen-rejser, hvor man glemmer de daglige problemer og børnene bliver derhjemme, eller skal I rigtig hygge med hele familien? Vi har samlet 4 gode bud på, hvor I kan få nogle gode sving under åben himmel.

Så sæt dig godt tilbage og lad dig blive inspireret til din næste ferie med golf som tema, krydret med forslag til ekstra aktiviteter og attraktioner både i byerne og i naturen.

 

New Zealand

I naturhistoriske bøger beskrives naturen og dyrelivet på New Zealand ofte som eksotisk og fremmed fra, hvad vi er vant til at se i Europa og resten af verden. Det skyldes deres brede og anderledes form for diversitet i de grønne områder, hvilket også præger deres golfområder.

 

Mange af de new zealandske golfområder ligger i skønne naturområder, og nogle af dem ligger også tæt på skove og attraktioner, så der er mange muligheder for at slappe af sammen for både store og små. Der er både helikopterture, vandreture, historiske museer og hyggelige små landsbyer.

 

Mallorca

Øen, der har sol og godt vejr året rundt. Mange tænker på Mallorca, som en feriedestination for børnefamilier, men øen har også meget at byde på, hvis man tager afsted som par, eller med nogle fælles interesser. Golfsporten har i mange år været populær dernede, men de seneste par år har de profileret sig endnu stærkere med mange lækre golf resorts og gennemførte renovationer af de ældre steder.

 

Hvis man vil kombinere golfferie med badeferie for hele familien, så er Mallorca det ideelle rejsemål, da man kan få det hele i samme pakke.

 

San Diego

USA er blevet en meget populær rejsedestination indenfor udendørs sportsgrene. Normalt beskriver man ofte amerikanerne som et folk, der godt kan lide at bruge penge og vise sig lidt frem, men på golfbanerne er det klart en fordel. Med klubhuse tegnet af arkitekter og beliggenheder ned til sø og vand er det umuligt ikke at blive forelsket i omgivelserne og den smukke natur.

 

Mange familier vælger at leje en bil, når de kommer til USA, da man kan se mange spændende attraktioner inden for en lille times kørsel nærmest lige meget hvor man befinder sig. San Diego er blandt andet kendt for sin zoologiske have og spændende museer.

 

Skotland

Endelig så må man ikke glemme Skotland – landet, hvor golf begyndte. Deres natur er perfekt skabt til at spille golf med bakker og dale. Flere af golfklubberne er opbygget, så de udnytter naturens kurver og luner, både med høje træer og pletvise søer.

 

Og så skal det jo også nævnes at Skotland har en eksklusiv buffet at byde på, når golfturen er omme og man skal slappe af om aftenen. Særligt de små områder inde i landet byder på mange lokale kulinariske specialiteter, der er serveret i hyggelige omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.