Rejseguiden

Den vilde hotelguide

Trænger du til en lidt anderledes hoteloplevelse og vil tilføje et ekstra wildcard oven i din rejse, så læs med her. Vi giver dig et par bud på vilde hoteloplevelser fra den anden verden, der vil give dig et anderledes perspektiv på overnatningsmuligheder.

Europa:

Er du et med naturen og sætter pris på at opleve verden fra en lidt anden vinkel, tilbyder vores naboland Sverige en anderledes oplevelse i skoven.  Treehotel Harads har gjort det muligt at overnatte i trækupler placeret midt i skoven. Er du fugle entusiast, er det her bestemt stedet for dig.

Går turen til England og er du samtidig ligesom så mange andre fascineret af havet, giver No Man’s Fort i Portsmouth dig mulighed for at overnatte i et fyrtårn midt ude i havet. Hotellet er fra 1867 og var oprindelig bygget til at beskytte området for angreb – fra Napoleon ham selv. Her er det muligt at få følelsen af at bo på sin helt egen ø, direkte placeret i havet.

I Tyskland, Berlin har kreative sjæle bygget bjerghytter, i Huttenpalast som er stylet i råt træ og vintage tæpper. Hotellet tilbyder samtidig også mulighed for at falde i søvn i en ombygget fabrik. Udover deres anderledes værelses udvalg, tilbyder de tilmed deres gæster Bio-morgenmad. Det her er stedet for dig, hvis du går op i miljøet og samtidig er fascineret af arkitektur, hvor rum og miljø er udnyttet til kreativ beboelse.

Skal du lidt længere væk:

Skal du alligevel til Vietnam, og ikke kun er interesser i at nyde super lækker streetfood, burde du og din kære smutte forbi ’’Crazy House’’ i Hang Nga Guesthouse hvor alle værelser er tematiseret i dyreriget. Dette hotel har vundet stor opmærksomhed, grundet deres anderledes take på værelses indretning. Har i børn i familien, vil de sikkert være rigtig glade for at sove på værelse omgivet deres yndlingsdyr.

Hippo Point i kenya er kendt for deres levende og rige dyreliv. Her har man valgt at bygge et 8 etagers hoteltårn, der giver mulighed for at observere 350 forskellige fuglearter, og samtidig over 1200 vilde dyr som vi kender fra savannen, og på samme vis krybdyr og slanger som trives i det Kenyanske terræn.

Spaophold og skiferie?

Er ovenstående destinationer og hotel oplevelser for meget af det gode, eller er du til den mere velkendte rejselivsstil, så har hotelspecials.dk mange bud på lækre hoteller og det helt perfekte spaophold. Skal i alligevel på den årlige skiferie, er det værd at smutte forbi siden og browse dig igennem de mange muligheder og tilbud som siden tilbyder.

Måske er det tid til at tage den skitur med drengene, eller måske skal dig og veninderne lade jer forkæle i gode hænder under et spaophold. Der er mange måder at rejse på, og lige meget om du er til den vilde tur med anderledes overnatningsmuligheder, eller om et godt gammeldags hotel hvor du ved hvad du kan forvente og få, er det værd at undersøge de mange muligheder.

Hvem ved, måske du bliver overrasket.

God tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.