Rejseguiden

Benyt ventetiden til at rejse

Det er ikke altid let at finde det bedste tidspunkt at rejse på. Selvfølgelig er det oplagt at rejse i de længere ferier såsom sommerferien, hvor man har fri fra arbejde, men det er jo også der, alle andre rejser, hvilket gør det noget dyrere.

Samtidig er sommerferien heller ikke altid garanti for godt vejr, specielt ikke hvis du gerne vil et lidt mere eksotisk sted hen – eksempelvis det sydøstlige Asien med lande som Thailand, Filippinerne og Indonesien. Her er det bedre at rejse om vinteren eller efteråret, men her er der sjældent ret meget ferie at gøre godt med. Der er dog en gang imellem gode undskyldninger for at rejse på ferie. Én af dem er, hvis du står over for at skulle flytte i ny ejendom.

 

Pak kufferten og udnyt ventetiden

Det kan være, at din ejendomshandel har tvunget dig ”hjemløs” i en måned eller to, efter du er flyttet ud af det gamle, og før du er flyttet i det nye. Her er der nogen, der lejer en skurvogn eller et sommerhus, men det gør faktisk, at hele flytteprocessen bliver fordoblet. Tingene skal opmagasineres dobbelt, og flyttekasserne skal muligvis pakkes om flere gange. Derfor er det oplagt at pakke kufferterne og drage på den udlandstur, som du altid har drømt om, men aldrig har haft tid eller råd til grundet de sæsonbetonede priser og klimamæssige forhold. Arbejdet kan selvfølgelig være en forhindring, men hvis orlov er muligt, er det det perfekte tidspunkt.

Ventetiden kan synes træls, når man venter på at flytte i nyt hus, men hvis du benytter chancen til at tage på ferie, så er det nok ikke så slemt.

 

Et godt sted at tage hen

Der er flere gode steder, du kan tage hen, som er oplagte uden for sæson. Det førnævnte Sydøstasien rummer fantastiske natur- og kulturskatte, og der er nok at vælge imellem. Thailand er turistpræget, men har stadig nogle af de smukkeste strande og templer i verden. Fordelen ved at rejse hertil uden for sæson er selvfølgelig, at der er færre turister, hvilket desuden gør, at priserne på hoteller og flybilletter falder. Vejret er godt hen over efterår, jul og noget af foråret, og når du først har købt flybilletten, vil du opdage, at det kan være lige så billigt at leve på et lækkert hotel i Thailand, som det er at leve i Danmark. Hvis alternativet alligevel er at leje et sommerhus i det danske, så kan det sagtens betale sig.

 

Hvis du vælger at rejse, kan det være en god ide at hyre en boligadvokat til at sikre, at din ejendomshandel foregår gnidningsfrit. Så kan du slappe af på din ferie, mens det hele går i orden derhjemme. Klik her og se mere.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *