Rejseguiden

Benyt teknologi til en sundere rejse

For nogle kan det være hårdt at tage på ferie, fordi de ofte føler, at de har taget 10 kg. på efter en god ferie. Men sådan behøver det slet ikke at være, når du tager på ferie. For vi har alle sammen teknologi i lommen, når vi tager på ferie med vores mobiler.

Din mobil kan hjælpe dig med at være langt sundere, når du er på ferie, uden at du ender med at bruge alt tiden på din mobil. Her vil vi dele nogle gode råd til, hvordan du kan være mere sund med en mobil. Når du benytter din mobil mere i udlandet, vil vi anbefale, at du tænker sikkerhed ind også. Klik her for mere information.

Gå over 10.000 skridt om dagen

En af de letteste måder at være mere sund på, når man er på ferie, er ved at gå flere skridt. De fleste ved godt, at de skal gå 10.000 skridt om dagen, men det er svært at nå i hverdagen. Dette bør du udnytte, når du er på ferie.

Sæt et mål om at du min. vil gå 10.000 skridt om dagen. Nærmest alle mobiler kan i dag fortælle dig, hvor mange skridt du har gået, hvis du har den i lommen. Her vil vi anbefale dig, at du tager din mobil og kigger på den, når du spiser aftensmad. Så ved du, om du skal gå lidt flere skridt den dag, før du kan sove.

Tæl dine kalorier uden besvær

Hvis du spiser for mange kalorier i for mange dage, så tager du på i vægt. Du behøver ikke undgå kage og hygge på din ferie for at undgå at tage på i vægt. Brug din mobil til at tælle kalorier med.

På den måde er det lige meget, om du spiser sundt eller en kage. Du skal skrive ind, hvad du spiser, og så kan din mobil fortælle dig, hvor meget mere, du kan spise den dag. Det gode er, at hvis du går meget, vil du helt sikkert også kunne spise mere, end du plejer. Så det er perfekt til din ferie.

Løb en tur

Hvis du virkelig vil være sund, når du er på ferie, kan vi anbefale, at du tager ud og løber. I dag kan du have alt fra en sportsapp til musik på din mobil. På den måde skal du ikke være bekymret for at miste din stedsans, når du er på ferie. Du kan altid kigge på din mobil, hvor du er henne.

Din mobil er din bedste ven, når du er på ferie og gerne vil fortsætte med at være sund. På den måde kommer du hjem fra ferie med fornyet energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.