Rejseguiden

Begynd at planlægge rejsen

Drømmer du også om en tid uden en forfærdelig pandemi, der ødelægger grundlaget for vores sociale liv? Selvfølgelig gør du det. 

Om du er for diverse indskrænkninger på vores privatliv eller om du er helt imod, kan vi som minimum blive enige om, at en fremtid uden covid-19 ser meget lys ud. 

Hele vores liv bliver gennemsyret af covid-19. Men forestil dig engang, at du faktisk får muligheden for at glemme alt om den forfærdelig virus og stikke afsted på sommerferie – lyder det ikke herligt?

Hjemme godt – ude nødvendigt?

Sidste år blev vi alle sammen fortalt, hvilken mulighed det var, at vi kunne blive hjemme og få gang i projekterne på huset eller hygget om familien. Og det var sandt og godt.

For nogle vil det måske endda have været en hel åbenbaring, hvor verden pludselig ser helt anderledes ud, nu er det faktisk et drømmescenarie at blive hjemme – og redde kloden. 

Men der er nok en god sjat, som ikke køber den igen i år. For hvem savner ikke at flyve, bo på hotel, bestille drinks og møde fremmede kulturer? 

Det savner vi alle sammen. Vi savner at besøge museer, moskeer, hinduistiske templer, spiser krydret mad, fortælle om det lille land mod nord. Vi savner at rejse og opleve verden. 

Det bliver forhåbentlig muligt til sommer. Og bliver det muligt, så vil du være noget så glad for, at du allerede har bestilt en billet, en rejse. Priserne er lige nu historisk lave, fordi usikkerheden er så høj. 

Men som vi begynder at få mere information om vaccinen og om verdens tilstand, begynder lyset for enden af tunnelen at bliver klare og klare. 

En rejse ud af Europa

Nu hvor sidste års sommerferie blev aflyst, hvor vi ikke kunne rejse hele år 2020 ikke engang rundt i Europa, hvad så med at tage det store rejseskridt i år. 

Har du nogensinde bevæget dig til Asien? Har du prøver rejser til Asien, hvor du kommer til en komplet fremmed kultur og må begå dig med tegnsprog og diverse fagter. 

Det kunne være i år, du skulle besøge det folkerige Indien, som ikke bare er rigt på mennesker, men har en sprudlende og enorm historie og kultur. Det kunne være Sri Lanka, det pirrer og sitrer i rejsepungen.

En rejse til Asien vil med garanti være en stor oplevelse, bare det at forlade Europa er en kæmpe omvæltning for os trygge danskere. I år er tiden til den store oplevelse.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.