Rejseguiden

Alternative sommerferiedestinationer

Går sommerferien igen til et af de populære rejsemål i Europa? Så hvad med at prøve noget nyt? Det er ikke alle eksotiske lande, som er plaget af meget nedbør i alle de danske sommerferiemåneder. I denne artikel kan du finde gode tips til en anderledes sommerferie, hvor destinationen er langt mere eksotisk end en tur til Italien eller Frankrig.

Sumba

Sumba ligger i Indonesien og er en sand naturperle, som alle turister endnu ikke har fået øje på. Sumba minder på mange måder om Bali, dog uden alle de mange turister. Sumba kan du opleve frodig natur, hvor der både er regnskove med imponerende vandfald og lange hvide sandstrande med turkisblåt vand. For at komme til Sumba, så er det lettest at flyve til Denpasar i Bali.

 

Ecuador

Ecuador ligger i Sydamerika og burde være på alles bucket-list over steder, som de gerne vil besøge. Her kan du/I besøge verdens højest beliggende hovedstad, som hedder Quito. Quito er en historisk perle, som vrimler med smukke bygninger. I Quito kan du virkelig opleve et stykke af fortiden, hvilke i sig selv er værd at besøge. Her bør du flyve til Quito, som har sig egen lufthavn.

 

Victoria

Der er mange byer i verdenen som hedder Victoria. Vi mener Victoria i Canada. Victoria er den hyggeligste by på Vancouver Island, som har en helt speciel charme over sig. Her kan man finde farverige små huske ud til vandet, overdådige bygninger og kulturelle museums. Dog er Victoria ikke blot en destination, som egner sig til familiens overhoveder. Der er også mange aktiviteter, hvor børnene er i fokus. Herunder er det værd at nævne Victoria Bug Zoo og Miniature World, hvor det ikke kun er børnene, som vil blive imponeret over de mikroskopiske små landskaber, som de har formået at bygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *