Rejseguiden

De 3 vigtigste råd til en aktiv ferie

Skal din næste ferie, være en aktiv ferie? En aktiv ferie, er på mange måder den perfekte ferie, men der er et par ting, som er gode at tænke over, hvis din næste ferie, skal være en aktiv ferie. Der kommer 3 ting her, som du skal overveje, når du planlægger din aktive ferie.

Find en god destination

Det første, til en god aktiv ferie, er at finde den perfekte destination, der passer til den ferie, du gerne vil holde. Når du skal vælge, hvor turen skal gå hen, er det en god idé, at tænke over hvad stedet skal kunne, i forhold til hvilken sport du gerne vil dyrke, og hvad du gerne vil opleve på ferien.

Vil du fx gerne på vandretur, hvor du kan opleve en masse flot natur samtidig med, eller køre på mountainbike? Så er Harzen, der ligger i Nordtyskland et godt bud. Harzen er et fantastisk bjergområde, men en masse flot natur, hvor du kan vandre og køre på cykel, imens du nyder naturen. Samtidig kan du også opleve spændende kultur omkring Harzen, hvis du gerne vil have lidt af det med på ferien.

Vil du gerne på cykelferie, men også have mulighed for at slappe af ved stranden, så er Mallorca et godt bud på en destination til dig.

Harzen og Mallorca er to eksempler på, hvordan du kan kombinere en aktiv ferie med noget andet. Det gælder bare om at gå på jagt og finde den destination, der passer til det du gerne vil, på din næste aktive ferie.

 

Hav det rigtige udstyr

Når du har fundet ud af hvor turen går hen, er næste punkt at tænke over, om du har det udstyr du skal bruge.

Skal du fx på vandreferie, er det godt at have et par gode vandresko med – det siger selvfølgelig sig selv. Det er en god idé at have mere end et par sko med, så du har mulighed for at skifte, hvis det første par, bliver våde eller begynder at give vabler. Det er vigtigt, at have nogle sko med, som du har gået i, i et stykke tid, for at undgå vabler. Hvis du har helt nye sko med, er du næsten sikret ømme fødder, og det er ikke rart på en vandreferie.

Hvis du skal på cykelferie, er det selvfølgelig en god cykel og det rigtige tilbehør til cyklen, som du skal have med.

Til de fleste aktive ferier, gælder det også om, at have det rigtige mobiltilbehør med, så du kan have din mobil med dig, og tage en masse gode billeder. Hvis du mangler noget tilbehør til din mobil, fx en holder til cyklen, kan du nemt finde det på nettet, du kan fx kigge på denne her side.

 

Husk du har ferie

Et sidste råd til din aktive ferie, er at huske du er på ferie. Det vil sige, at du også skal prioritere at slappe af undervejs, så du ikke kører helt død med træningen. Tag gerne en hel dag, hvor du bare slapper af, går en tur og får noget lækker mad. På den måde, får du også gearet ned, så du er klar til at starte arbejde igen bagefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.