Rejseguiden

3 ting du skal opleve i Nepal

Uanset om man er til en aktiv ferie med trekking i bjerge, eller om man er mere til kulturelle oplevelser, så er Nepal et garanteret fantastisk rejsemål. Her er både bjerge, templer, stemning og rigt eksotisk dyreliv med både tigre og elefanter. Derfor skal man heller ikke lade sig afskrække af, at landet har været ramt af jordskælv. Nepal står så skarpt som nogensinde, og det danske udenrigsministerie ser ingen grund til, at man ikke tager afsted. Landet er sikkert at rejse rundt i, og det ville være så ærgerligt, at man skulle gå glip af landets utallige smukke omgivelser og muligheder. Man kan altså trygt bestille sin rejse med det samme. Se flere rejser til Nepal hos Yaneeda her

Landet er så rig på natur, at man risikerer at blive helt mæt. På den gode måde altså. I Nepal kan man nemlig opleve det berømte bjerg Mount Everest, som også er verdens højeste. Også de famøse Himalaya-bjerge er at finde i Nepal. Her er altså underskønne bjerge så langt, som øjet overhovedet kan se. Og så er der rig mulighed for at opleve dem på guidede trekking-ture, hvis man føler en lyst til at bestige dem. Oplevelser er der rig mulighed for at få i smukke Nepal.  også selvom man ikke er til at bestige høje bjerge.

Nepal er rig på både natur og kultur

De mange bjerge bør man på den ene eller anden måde opleve. En anden ting, man også skal opleve er kulturlivet i Kathmandu. Byen er udgjort af smalle, autentiske gader, og her er rig mulighed for at opleve smukke, forgyldte templer og energiske bazarer. Kulturen og spiritualiteten i Nepal er noget for sig selv, og man vil som turist få en helt særlig rejseoplevelse, hvis man vælger at drage til Nepal. Folkefærdet er både venligt og imødekommende, hvis bidrager til den fantastiske oplevelse.

En tredje ting, man bør opleve, mens man besøger de smukke land, er det rige dyreliv. Det kan man både opleve i de frodige jungler, men der findes også parker, hvor man blandt andet kan møde tigre, næsehorn, elefanter og en masse andre eksotiske og spændende dyr. Nepals dyreliv er altså noget mere interessant end Danmarks. Samtidig er temperaturerne varierende året rundt, så det er blot at beslutte, om man er til klart og stabilt vejr, eller om man vil opleve monsunregnens lune temperaturer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *