Rejseguiden

3 fede rejsedestinationer til 2018

Den første måned af 2018 er gået og det er derfor tid til at overveje hvilke rejser, der skal være en del af dit 2018 – hvis du altså ikke allerede har lagt dine rejseplaner for det nye år. Er du i tvivl om hvilke destinationer du skal udforske i 2018, bør du læse med her hvor vi kommer med vores bud på 3 fede destinationer til 2018.

Byferie til London

Den første destination som du skal overveje til dit rejseprogram i 2018 er London. London tiltrækker hvert år mange danske turister, og det er der flere forskellige grunde til. Først og fremmest er London en fantastisk by, hvor der både er spændende seværdigheder og gode restauranter.

Du kan tage rundt og besøge de klassiske seværdigheder eller tage lidt uden for de populæreste turiststeder og finde spændende museer der fortæller om Londons historie.

Du kan også nyde en tur rundt i byen fra toppen af en klassiske rød bybus og komme fra den ene ende af byen til den anden.

Fordelen ved London er også at det kun er en time i fly væk og det er derfor også en god destination til en lidt kortere ferie eller en weekendtur.

 

Afslapning og spændende oplevelser i Grækenland

Destination nummer to, som du skal overveje at rejse til i 2018 er Grækenland. I Grækenland kan du få ferie for enhver smag. Du kan tage til Athen og opleve fantastiske historie og unikke seværdigheder. Du kan besøge en af de græske øer og få fantastiske muligheder ofr at slappe af, og så er der overalt i Grækenland fantastiske gastronomiske oplevelser.

Grækenland er derfor en perfekt destination uanset om du gerne vil slappe af, opleve nye seværdigheder, gerne vil smage lækker mad – eller måske en blanding af alle tre? Rejser til Grækenland byder derfor mange unikke muligheder. Du kan se et overblik over de mest populære byer i Grækenland og finde flybilletter dertil ved at klikke her.

Især de græske øer er populære feriedestinationer, herunder især øen Kreta, der er den største ø i det græske øhav. På Kreta finder du alt hvad du skal bruge til en perfekt ferie – lækker mad fra det græske køkken, flot natur, spændende seværdigheder og ikke mindst en unik mulighed for at slappe af på stranden.

 

Unikke muligheder i Spanien

En tredje destination der hvert år tiltrækker mange danske rejsende er Spanien. I Spanien kan du slappe af på en af de fantastiske spanske øer eller tage rundt på bytur i Madrid og se en god fodboldkamp eller tage rundt til de populære seværdigheder.

I Spanien er der samtidig unikke muligheder for at få et indblik i den spanske kultur og tage på en spansk restaurant og smage taps i ægte spansk stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *