Rejseguiden

3 fantastiske skidestinationer som du bør overveje

Har du ikke være på skiferie i 2018 endnu? Skisæsonen er for alvor i gang og der er derfor mange, der i de her dage tager på skiferie rundt omkring i verden. Har du ikke være afsted endnu eller er du ved at planlægge næste års tur men uden at være helt sikker på hvilken skidestination som du skal vælge? Så kan du læse med her, hvor vi kommer med vores bud på 3 fantastiske skidestinationer.

Hemsedal, Norge

Den første skidestination, som du bør overveje til din næste skiferie er Hemsedal, der ligger i Norge. Hemsedal byder på alt, hvad man forventer af en god skiferie: Gode pister, hyggelige hytter og langrendsruter.

Hemsedal er kendt under navnet ”De skandinaviske Alper” da du får en fantastisk fjeldoplevelse med en skiferie til Hemsedal. I Hemsedal er der en højdeforskel på 810 meter der er med til at forklare hvorfor Hemsedal er kendt som ”De skandinaviske Alper”.

Hemsedal er samtidig en af de bedste skidestinationer for børnefamilien. Der er et kæmpe område tilrettelagt til børn og det giver nogle fantastiske muligheder som børnefamilie.

I Hemsedal er der samtidig snegaranti helt frem til maj, så du kan sagtens nå at tage på en skiferie i Hemsedal, som du kan læse meget mere om ved at klikke her.

 

Alpe d’Huez, Frankrig

Skidestination nummer to, som du bør overveje er Alpe d’Huez der ligger i Frankrig. Det er især i løbet af de sidste par år at flere og flere har fået øjnene op for de fantastiske muligheder, der er for at stå på ski Alpe d’Huez.

I Alpe d’Huez er der først og fremmest pister hvor alle kan være med. Der både pister til børn og nybegyndere samtidig med at de erfarne skiløbere bliver udfordret på de svære pister. Det er med til at gøre Alpe d’Huez til en perfekt destination til såvel børnefamilien samt til grupperejsen.

Hvis du har hørt navnet Alpe d’Huez før er det fordi det ud over at være et kendt skisportssted også er en del af det cykelløbet Tour de France, hvor det er kendt, som det mest legendariske bjerg unger hele cykelløbet blandt andet på grund af de mange hårnålesving.

 

Mullsjö – Sverige

Den sidste destination som vi har taget med i denne omgang er Mullsjö der ligger i Sverige. Mange danskere vælger hvert år at lægge deres vej forbi Mullsjö for at tage et par dage på ski, da området kun ligger omkring 4 timers kørsel fra København, og du kan derfor hurtigt komme til Mullsjö.

I Mullsjö er der især gode pister til dig, der ikke har prøvet at stå på ski før, da der er mange af de lette pister. Mullsjö er også kendt for at byde på gode ruter til langrendsski i de smukke områder der ligger i Mullsjö.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *